U16 neiud pidasid möödunud pühapäeval  Rapla Ühisgümnaasiumis kaks kohtumist. Esimeses mängus jäädi alla Tallinna Kalevi tüdrukutele ent oma teise vastase Sillamäe Kalevi Ühisgümnaasiumist saadeti koduteele meiepoolse võiduseisuga 49 :26.
Eriti hästi skoorisid sel korral Rapla võistkonnas järgmised mängijad: Angeelika 13 punkti, Kätlin 13, Kristin 11, Berit 7, Ketlin 3 ja Lisete 2. Vabavisked 19/7.
Tüdrukuid juhendanud treener Toomas Annuk tänastest mängudest:
“Pika päeva lõpetuseks tuli oluline võit Sillamäe tüdrukute üle ja ehkki esimene mäng Tallinna Kalevi agressiivse kaitse vastu ei läinud soovitult, siis mõlema mängu märksõnaks tooksin välja tüdrukute kompromissitu võitluslikkuse lahtihüppest kuni lõpuvileni.
Endast anti kõik nii suures kaotusseisus, kui teises mängus eduseisus olles.
Võideldi iga lahtise palli pärast, abistati üksteist kaitses ja ergutati ning toetati nagu see ühes kokku hoidvas võistkonnas olema peabki.
Ehkki mängu algus Sillamäe vastu oli raske ja pingeline, siis tuli ikkagi teenitud võit, kus edu pandiks oli võistkondlik mäng rünnakul, kui järgiti treeneri nõuandeid, mis puudutas palli liikumist ning teravuse loomist 1-1 olukordades, sellega kaasnesid veel hästi välja mängitud viskekohad.
Aitäh ja kiitus tüdrukutele !”