2007. ja hiljem sündinud tüdrukud osalesid Märt Sepiku mälestusturniiril

Möödunud reedel ning laupäeval osalesid 2007. ja hiljem sündinud tütarlapsed Tallinnas, Kristiine Spordihallis, Märt Sepiku XXVI mälestusturniiril korvpallis. Tüdrukute suurest huvist korvpalli vastu oli Rapla Korvpallikoolil võimalus panna turniirile osalema kaks võistkonda.

Vanemate neidude võistkond läks esimesel võistluspäeval vastamisi Soku korvpallikooli teise võistkonnaga, keda suudeti võita seisuga 63:11. Päeva teises mängus võideti Tartu Korvpallikooli tüdrukuid seisuga 48:19. Nooremate tüdrukute võistkond mängis oma esimese mängu turniiril BC STARiga, kellele tuli pärast tublit võitlust alla vanduda seisuga 13:26. Kahjuks kaotasid tüdrukud ka teise mängu BC Kalevi võistkonnale.

Turniiri teisel päeval olid vanemate tüdrukute vastased juba veidi tugevamad, kui tasavägises mängus pidime tunnistama kaotust BC Kalevile seisuga 34:37 ning teises mängus võtsime vastu kaotuse Soku esimese võistkonna tüdrukutelt 11:48. Selliste tulemustega saavutasid vanemad tüdrukud aga kokkuvõttes turniiril uhke ja tubli kolmanda koha! Kindlasti võtavad neiud turniirilt kaasa ka muud õpitut ja kogetut.

Nooremate tüdrukute võistkond pidi teisel päeval tunnistama KK Tallinna 8:19 paremust ning Soku korvpallikooli teisele võistkonnale jäädi alla 12:31. Siinkohal on sobiv mõelda, et tähtis ei ole võit vaid osavõtt ning endast vanemate vastu mänginud tüdrukud said turniirilt kindasti korvpalli karjääriks vajalikke teadmisi ning kogemusi tublisti juurde.

Juhendajad Karin ja Katarina sooviksid tänada kõiki vanemaid ning bussijuhte, kes selle vahva nädalavahetuse tüdrukutele meeldivaks ja toredaks tegid! Kindlasti on tüdrukutel veel palju korvpalli kohta õppida aga kiidame neid osavõtu ning tubli võitluse eest igas mängus!

Võistkondadesse kuulusid: Britta, Liseth, Emily, Lorelii, Emma-Mia, Bia, Lisandra, Brit Marii, Agnes, Liisbeth, Elis,  Loviise, Lisann, Sille, Egne ja Kärt. Võistkondade parimateks tunnistati Lisandra Vetesina ning Egne Priimägi.