2020. aasta viimases kodumängus alistati vastane lausa 34-punktilise võiduga!

Pühapäeval selle aasta viimase kodumängu pidanud AVIS UTILITAS Rapla ei jätnud Tartu Ülikool Maks & Moorits võistkonnale lootust pingeliseks mänguks, sest kohe avaminutitel võeti juhtpositsioon kindlalt enda kätte. Nii võideti Tartu meeskonda suureskooriliselt 103:69 (25:9, 30:17, 27:17, 21:26).

Esimese veerandajaga kogusid Rapla mehed 25 punkti, tartlased viskasid 9. Nii võideti I veerandaeg 14-punktiga ning poolajaks paisutati vahet veelgi. See, et II veerandajal tegid skoori seitse erinevat Rapla mängumeest on kindel märk, et meeskond tahtis selle aasta viimases publikuga mängus näidata head minekut. Nii mindi poolajapausile 29-punktilise eduga.

II poolaeg jätkati samas taktis. Nagu Rapla kombeks sai nautida võimsaid pealtpanekuid, täpseid kolmepunktiviskeid ja osavaid resulatiivseid sööte. Viimaseid kogunes mängu lõpuks võistkonna peale kokku lausa 37! Visketabavuses jäi Rapla 63% – 42% peale ja lauavõitlus võideti 33:21 (ründelaud 9:8). Vaheltlõikeid tehti samuti rohkem 8:5. Pallikaotuseid kogunes Raplal 16, Tartul 17.

Mees kui orkester oli Mario Ihring Rapla resultatiivseim 20 punktiga, lisaks kogus ta 9 lauapalli ja andis 11 korvisöötu. Wajid Aminu lisas 17 silma ja 6 lauapalli ning Roberts Freimanis ja Sven Kaldre järgnesid 12 punktiga. Võrdselt 11 punkti lisasid Saimon Sutt ja Shaquille Doorson.

Tartu poolelt oli resultatiivseim mees Hendrik Eelmäe 14 punktiga.

Magus on võtta selle aasta viimane kodune võit 34 punktiga! Veel endam, kui see oli mõneks ajaks viimane võimalus mängida publiku ees. Võitu aitas meil tähistada nagu ikka Naeruvabrik. Nende tulevärk on kaunistanud igat AVIS UTILITAS Rapla kodust võitu.