Meie U12 tüdrukud ja poisid alustasid koolivaheaega vapralt palliplatsil võideldes – osaleti Riias toimunud 27. A.Kraukla Cup-il, mis toimus 20.-23.oktoobril.

Kaia Milling: “Tüdrukute turniir läks sel aastal eriti hästi, mängisime viis võitluslikku mängu, mis oma agressiivsuselt olid kindlasti teisel tasemel kui Eestis. Meie tüdrukud ei jäänud vastastele kuidagi alla. Mängupilt oli esimeses kolmes mängus küll rabe, kuid see-eest võideldi iga palli eest ja võidud A.Kraukla VEF, BK Kolibri ja KK Tallinna üle saadi kirja. Neljas mäng Tukumsi tiimi vastu, kes kõrvalt vaadates oli jätnud väga tugeva mulje, oli juba ilusam ja kuigi teadsime, et kohtume Tukumsiga uuesti ka finaalis, tahtsid piigad siiski võidukalt lõpetada ja see õnnestus kolme punktiga. Finaal oli finaalivääriline, kus võitlesime Tukumsi tiimiga normaalaja + kahe lisaaja jagu ning lõpuks olid tablool seisud kahe punktiga meie kasuks.
Kuigi võit ei ole noortespordis eesmärk omaette, oli uhke võidukarika, medalite ja auhindade teenimine suur tunnustus meie tüdrukutele.
Turniiri parima mängija tiitli pälvis Keit Liis Kõiv. Võistkonna parimaks mängijaks tunnistati Bia Aller.
Kiiduväärt esitusi näitasid kõik 13 mängijat. Kui finaali pingelistel hetkedel said rohkem mänguaega suurema kogemuse ja mõneti võitluslikuma loomuga mängijaid, siis 4 esimeses mängus mängiti n-ö viisikutega, kuigi turniiri reglement seda ette ei näinud. Seega saab uhke olla kogu tiimi üle, et meil on palju tublisid mängijaid!
Turniiri teisel õhtul jõudsime ka üheskoos poistega käia suplemas, mis oli kindlasti kõigi jaoks äge ajaviide.
Võistkonnas mängisid: Agnes, Eliis, Liseth, Lorelii, Liis, Marta, Mia Liis, Emma-Mia, Bia, Lisandra, Sille, Keit Liis ja Brit Marii.
Oli tore, et Riiga jõudis kohale isegi lapsevanematest fänne nii tüdrukutele kui poistele!”


Poistega treenerina kaasas olnud Jürgen Laars: “Turniir oli põnev ja kaasahaarav, kuid kahjuks ei õnnestunud alagrupis võite saada ja mängida tuli kohtadele 5.-9. Nopiti ka üks võit ja tulemuseks 8. koht.
Mängudes peeti joonisest kinni, kuid eksiti väga palju lähivisetel, mille taha läks igas mängus väga palju punkte
ja tabamine oleks võib olla mõne mängu saatuse muutnud.
Kaotustest hoolimata mängud olid tugevad ja õpetlikud, poistel oli mida kaasa võtta ja pettuma ei pidanud, sest seekord jäi ka lihtsalt natukene õnnest puudu.
Turniiril mängiti koosseisus: Erik, Aron, Norman, Joonas, Osvald, Grünther Erik, Otto Hans, Karl Marcus ja Gregor.
Kiidame korraldajaid ja lapsevanemaid, kes võtsid selle pika tee ette ja tulid meid toetama”