3. – 5. mail toimus juba 10. korda Tartu Basket Cup, kus sel aastal osalesid meie korvpallikooli 2010 sündinud poisid. Kokku said poisid 5 mängu, millest võitsid 4 ning see andis võistkonnale tulemuseks kolmanda koha.

Treener Kustas: “Alagrupis mängisime 4 mängu, millest Rae SK, Keila KK ja DSN võistkondade vastu võitsime kohtumised kindlalt. Viimane alagrupi mäng, mis otsustas alagrupi esikoha ja pääsu finaali, mängisime Viljandi SK vastu. Väga pingelises mängus võttis võidu Viljandi SK tulemusega 40:38. Sellest mängust oli aga kindlasti kaasa võtta palju väärtuslikke kogemusi, mis edaspidi poistele kasuks tulevad.
Pronksimängus astusime Tartu Ülikooli võistkonna vastu. Sarnaselt mängule Viljandiga olime ka seal esimesel poolajal 10-punktilises eduseisus. Seekord suutsime oma eduseisu hoida ja pronks võideti tulemusega 37:30. 

Turniiri võistluspäevade õhtused programmid olid samuti väga meeleolukad ning teise päeva õhtul toimusid ka osavusvõistlused. Trennis läbi viidud katsevõistluse tulemusel esindasid meie võistkonda osavusvõistlusel Tom ja Joonas, viskevõistlusel Markus ning pealtpanekuvõistlusel Hugo. Poisid said oma rolliga väga hästi hakkama ja võistlesid tublilt. Auhinnalisele kohale pääses neist Hugo, kes kõrgelennuliste pealtpanekutega teenis kolmanda koha!

Lisaks turniirile said poisid veel pärast mänge AHHAA-s toimetada ja nautida veemõnusid AURA veekeskuses.
Kindlasti soovin tänada korraldajaid väga hästi korraldatud turniiri eest, mis poistele kindlasti meelde jääb. Lisaks suured tänud kõikide poiste lapsevanematele, kes Tartusse kaasa elama olid tulnud.”

Vaata ka turniiril tehtud pilte treenerilt ning Tartu Basket Cup amelikult Facebooki lehelt.