Laupäeval tuli vastu võtta selle hooaja teine kaotus. Ventspils pani oma tugevused maksma kolmandal veerandajal

AVIS UTILITAS Rapla meeskonnal tuli koduväljakul BK Ventspilsi võõrustades tunnistada tulemusega 78:87 vastaste paremust.

Laupäeva õhtupoolikul peetud kohtumine pakkus avaveerandajal publikule tõelist viskemöllu, sest resultatiivset minekut ning tabavat viskekätt näitasid nii kodumeeskond kui ka külalised Lätist. Suureskooriline esimene veerand kuulus tulemusega 26:28 napilt Ventspilsile.

Teisel veerandajal “jookse-viska mäng” enam läbi ei läinud ning mõlemad meeskonnad suunasid fookuse kaitses kompamisele. Seetõttu kuivas kokku ka mängupilt ja skoor püsis enam kui kolm minutit paigal. AVIS UTILITAS Raplal õnnestus sel veerandil visata 11 punkti, Ventspilsil aga 9, mille tulemusel mindi poolaja pausile viigiseisul.

Riietusruumist naastes hakkasid visked taas kukkuma, kuid seda paraku peamiselt ainult vastastel, kes said selgelt paremini jooksma ja selle tulemusel ka mängupilti domineerima asusid. Kolmanda veerandaja lõpuks vaatas tabloolt vastu seis 52:63 ehk visketabavuse ning loogiliste lahenduste leidmisega hädas olnud Rapla jäi lätlastest maha 11. punktiga.

Otsustaval veerandajal aitas küll Tyler Cheese punktiskoori tõsta ja vahet vähendada, kuid võiduks sellest sel korral ei piisanud, sest Ventspilsi mängijate tegutsemised olid rünnakutel peatamatud. AVIS UTILITAS Rapla pidi seega tulemusega 78:87 vastu võtma kolme võidu kõrvale teise kaotuse.

Enim punkte kogus taas Tyler Cheese, kes tõi meeskonnale 22 silma. Tema järel oli Obrad Tomic 11. punktiga.