Rapla kindlustas liigatabelis 7. positsiooni. Võite on kogutud rohkem kui kaotusi

AVIS UTILITAS Rapla teenis kodupubliku ees magusa võidu, alistades tulemusega 77:62 lähikonkurendi Latvijas Universitate.

AVIS UTILITAS Rapla suutis juba esimesel veerandajal tänu ladusale rünnakule mängukäiku domineerima asuda ja vastased skoorivasena hoida. Meeskondliku töö tulemusel lõppes mänguperiood kodumeeskonna kasuks 22:12.

Ka teisel veerandajal meeskonna mänguplaan sujus ning kohtumisse lülitunud vahetusmängijate tabavad kolmesed aitasid vahet veelgi suuremaks paisutada ja publiku rõkkama panna. Poolaja lõpuks oli seis 39:26.

Pausilt naastes olid aga külalised Lätist täis uut hingamist ning AVIS UTILITAS Rapla hädas riskantsete ja lohakate söötudega. Suureks paisunud vahe vähenes üks hetk suisa viie peale, kuid veerandaeg kuulus siiski skooriga 60:50 Raplale.

Neljandal veerandajal enam edu maha ei mängitud ning mängijad suutsid rünnakutel edukalt oma ära teha. Läti ülikool hoiti viimasel perioodil 12. punkti peal ning selle abil võttis AVIS UTILITAS Rapla magusa ja väärtusliku võidu tulemusega 77:62.

Mängu resultatiivseim oli Tyler Cheese 17. punktiga. Temast järgmine oli Obrad Tomic, kes kogus 13 punkti ja kuus lauapalli.