Paf Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniir on sellel hooajal seoses koroonaviirusega peetud tavapäratutes tingimustes. Kui mõlema riigi klubid pidanuks ka omavahel saama mõõtu võtta, siis selle hooajal mängiti põhiturniir kodustes tingimustes. Nüüd on käes 2020/2021 hooaja lõppakord: 

8. – 11. aprillil peetakse Riias Final Six turniir.

Eesti ja Läti ühise korvpalliliiga parimate järjekorra selgitavad välja kuus meeskonda: AVIS UTILITAS Rapla, BC Kalev/Cramo, Pärnu Sadam, BK Ventspils, VEF Riga ja BK Ogre.

Finaalturniiri tabel sisaldab endas 6 kohtumist: 2 veerandfinaali (BK Ventspils vs AVIS UTILITAS Rapla ning BK Ogre vs Pärnu Sadam), poolfinaalides on veerandinaaflide võitjaid ees ootamas BC Kalev/Cramo ja Läti hetkel esimene meeskond VEF Riga. Turniir sisaldab ka ühte mänguvaba päeva, laupäeval antakse aega keskeduda 11. aprillil toimuvateks medalimängudeks.

08.04.2021, kell 17:00, Riia, ülekanne: Inspira, Delfi TV

Petareener Toomas Annuki sõnul on hetkel fookus suunatud Ventspilsi mängule. “Eesmärk on teha maksimumsooritus! Usun, et vastastest on meil hea pilt ees.”

BK Ventspils kogus põhihooajal 15 võitu ja kümme kaotust. Maris Gulbis on Ventspilsi parimana visanud keskmiselt 16,6 punkti. Arturs Ausejs on andnud 4,5 korvisöötu ja ääremängija Christopher Coffey on võtnud 8,5 lauapalli, teinud 2,3 vaheltlõiget ja 1,2 viskeblokeeringut.

Rapla kogus põhihooajal 13 võitu ja 11 kaotust. Brandon Childress on Rapla parimana visanud keskmiselt 21,7 punkti ja teinud 2,3 vaheltlõiget. Saimon Sutt on andnud 3,9 korvisöötu, Roberts Freimanis võtnud 7,8 lauapalli ja Wajid Aminu teinud 1,5 viskeblokeeringut.

FINAL SIX AJAKAVA

8. APRILL
BK Ventspils – AVIS UTILITAS Rapla
kell 17:00

BK Ogre – Pärnu Sadam
kell 20:00

10. APRILL
VEF Riga – Pärnu Sadam või BK Ogre
kell 17:00

BC Kalev/Cramo –  AVIS UTILITAS Rapla või BK Ventspils
kell 20:00

MEDALIMÄNGUD 11. APRILL

ELA MEILE KAASA INSPIRA JA DELFI TV VAHENDUSEL